زمان تهیه: 20 دقیقه
برای 4 نفر
مواد لازم:
12 عدد بیسکویت دیجستیو
100 گرم کره نرم شده
یک قاشق چایخوری عسل
یک قاشق چایخوری خاکه قند
500 گرم پنیر خامه ای
250گرم توت فرنگی
چند شاخه نعنا تازه
150 میلی گرم سس شاتوت
شکر مقداری
پوست خلال شده و آب دو عدد لیمو
طرز تهیه:
1- بیسکویت ها را خرد با کره و عسل مخلوط کنید. مخلوط را در 4 قالب فلزی ریخته و به سمت کف قالبها فشار دهید.
2- آب لیمو و خلال لیمو و خاکه قند را با پنیر ترکیب کنید، سعی کنید خیلی آن ها را با هم مخلوط نکنید چرا که ممکن است مخلوط شما از هم باز شود.
3- مخلوط را با قاشق درون قالبها بریزید و برای فشار دادن آن به سمت پایین از کاردک استفاده کنید تا هیچ منفذی در آن وجود نداشته باشد.
سپس برا ی شل و آزاد شدن کیک از قالبها دور آنها را پارچه داغی قرار دهید و در بشقابهای مورد نظر برگردانید
4 – در آخر، رویه آن را با شاخههای نعنا و توت فرنگی تزیین کنید و با قاشق، سس را همراه با شکر دور و اطراف کیک بریزید