همشهری آنلاین: رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: ریشه تمام کجی‌ها، قمه‌زنی‌ها و فتنه‌ها در مجالس عزاداری به انگلیس بر می‌گردد

در تاریخ ۲۰۰ ساله نفوذ انگلیس هم ما شاهد هستیم که فرق مختلف با تفکر ضربه زدن به تشیع با هدایت انگلیس شکل می‌گرفتند.

به گزارش رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر صادقی رشاد در جلسه درس اخلاق مدرسه علمیه خان محمدیه تهران، با آسیب‌شناسی مجالس روضه در کشور، تصریح کرد: متاسفانه در کشوری که سابقه علمیه حوزه‌های دینی آن از تمام کشورها بالاتر است امروز اتفاقاتی می‌افتد که دور از شأن مجالس عزای امام حسین (ع) است.

وی افزود: اگر در کشورهای شرقی مانند پاکستان و هند اتفاقات عجیب در مجالس عزا رخ دهد، می‌توان آن‌ها را به پای ضعف علمای آن کشورها دانست اما جای تعجب است که این وقایع امروز در مرکز کشورهای اسلامی در حال وقوع است.

استاد برجسته اخلاق استان تهران در خصوص راه‌های مقابله با فتنه‌های دشمنان، ابراز داشت: یکی از راه‌های مقابله با خصومت دشمنان روشن‌گری است و طلاب ما باید همیشه در این راه قدم بردارند.

رشاد با بيان اينكه آن‌چه در قیامت به‌‌ کار انسان ‌می‌آید عزاداری برای امام حسین (ع) است، افزود: بر اساس روایات مختلف، تنها موردی که برای انسان مورد محاسبه قرار می‌گیرد و باعث رهایی فرد می‌شود اقامه عزا برای امام سوم شیعیان است.

تولیت مدرسه علمیه امام رضا (ع) درباره اهمیت برپایی مجالس عزا و روضه، بیان داشت: روضه‌های امروزی میراث ائمه بزرگوار هستند، امام صادق (ع) نیز همیشه بر ترویج و احیای این سنت دینی تاکید داشتند.

رئیس شورای حوزه‌های علمیهٔ استان تهران با توصیه به طلاب، تاکید کرد: طلاب جوان در کنار تمام وظایفی که بر گردن دارند باید به موضوع اقامه عزا و روضه اهتمام فراوان داشته باشند.