- نکته اول:
برای تهیه یک شیر کاکائو خوب ابتدا یک پودر کاکائو خوب میخواهید.
* پودر کاکائو را از جایی معتبر تهیه کنید.
* پودر کاکائو قهوهای تیره مایل به قهوهای سوخته است
* پودر کاکائو تازمانی که عطر آن پا برجاست بوی خوبی از خود ساطع میکند.
- نکته دوم:
این که اگر به طعم تلخ کاکائو عادت ندارید به ازای هر لیوان شیر یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو و به همان میزان شکر اضافه کنید. تلخی پودر کاکائو و شیرینی شکر وابسته به سلیقهی شماست.
برای شیر کاکائو اول پودر و شکر را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید در اینجا میتوانید میزان شکر و پودر را تنظیم کنید. بعد مقداری از شیر را اضافه کنید در حدی که مطمئن شدید که شکر در شیر حل شده و خوب مخلوط را هم بزنید. حالا روی حرارت قرار دهید و مرتب و آرام هم بزنید تا پودر در شیر حل شود.
زمانی که مخلوط یکدست بود و اثری از گلوله بودن نبود زمان خاموش کردن حرارت است. بعد از هم زدن و کمک به سرد شدن محلول (حدودا ۳۰ ثانیه) مابقی شیر را اضافه و هم بزنید. میتوانید این نوشیدنی خوشمزه را سرد بنوشید یا گرم و داغ.