دکتر يوسف پريدار با بيان اينکه هر ماده غذايي که در بيمارستان خريداري مي شود قبل از طبخ بايد به تاييد کارشناس تغذيه بيمارستان برسد به وب دا گفت: وقتي که محموله شامل 176 کيلوگرم مرغ و 38 کيلوگرم گوشت قرمز وارد بيمارستان شد، قرار بود که صبح زود از سوي کارشناس تغذيه براي تاييد سلامت مورد بررسي قرار گيرد که از سوي اداره دامپزشکي شوش هياتي بدون هماهنگي براي رسيدگي و نظارت آمدند.
وی افزود: در نهايت بررسي محموله جديد گوشتي با هماهنگي کارشناس تغذيه بيمارستان و نماينده اداره دامپزشکي صورت گرفت و اين محموله مشکوک به فساد تشخيص داده شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي دزفول با تاکيد بر اين موضوع که اساسا چنين محموله ای وارد سيکل غذايي بيماران بيمارستان شوش نشده بود از حاشيه سازيهاي انجام شده برخی رسانهها و انتشار خبر کذب درباره مسموميت غذايي بيماران اين بيمارستان در پي تغذيه از گوشت فاسد انتقاد کرد.