لاغری به پدیده و خواسته شایع این روزهای ما بدل شده است، خواستهای که در عین دوست داشتنی بودن چندان سهل الوصول نیست. با این حال، مصرف برخی خوراکیها و کنار گذاشتن بخشی دیگر تأثیر شگرفی در کم شدن وزن و رسیدن به اندام ایده آل دارد.
در این میان، از ماهی یا هر خوراکی دیگری که دارای مقادیر قابل توجهی اسید چرب امگا 3 باشد میتوان به عنوان یک عامل لاغری نام برد.
در واقع، اسیدهای چرب امگا 3 بر خلاف اسمشان جزء چربیهای خوب دستهبندی میشوند و نقش مهمی در از بین بردن سلولهای چربی مضر موسوم به چربیهای سفید و تبدیل آنها به چربیهای مفید بازی میکنند. طبیعتاً ماهیها به عنوان یکی از منابع سرشار امگا 3 از چنین خاصیتی بهرهمند هستند و خوراکی مناسب برای آنها که میخواهند وزنشان را کم کنند محسوب میشوند.
از طرف دیگر، ماهیها میزان چربیهای خوب را که به موازات بیشتر شدن سن در بدن کاهش مییابد افزایش میدهند و از این طریق مانع متراکم شدن چربیها در دوران میانسالی میشوند. یکی از تبعات افزایش سطح چربیهای خوب مقاوم شدن بدن در برابر بسیاری از بیماریهاي سخت از جمله: سرطان، سکته های قلبی و مغزی و التهابهای بدنی است. بنابراین، چندان عجیب به نظر نمیرسد که مردم در شرق آسیا نسبت به دیگر نقاط دنیا عمر طولانیتری دارند؛ راز این زندگی طول و دراز را باید در عضو ثابت سفره غذایی آنها یعنی ماهی دانست.
منبع: دیلی میل