- مواد لازم
يك قاشق سوپخوري به خشک
يك ليوان آب جوش
يك قاشق چايخوري زعفران آب کرده
2 عدد هل سبز درسته
يك عدد چوب دارچین
به میزان لازم نبات یا شکر
- طرز تهیه:
1. به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشهای در یخچال نگهداری کنید.
2. یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید.
منبع: مجله آشپزي مثبت