چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده‌ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می‌دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
  • مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :

آب ۴ لیوان

شکر قهوه‌ای ۳/۴ پیمانه

زنجبیل ۱/۴ پیمانه

چای کیسه‌ای ۳ عدد

لیمو ۲ عدد

عسل ۳ قاشق غذاخوری

دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

  • طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو:

آب را به همراه شکر قهوه‌ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه‌ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.

آن را از روی حرارت بردارید و چای‌های کیسه‌ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه‌های چای را از آن خارج کنید.

آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.

منبع: ashpaz-bashi.ir

کد خبر 329673

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha