همشهری آنلاین: تایلندی‌ها به مخلوط نمودن میوه‌ها و سبزی‌جات با هم بسیار علاقه‌مندند ، بنابراین تعجب‌آور نخواهد بود که در تهیه‌ی یک دسر ، ماش و موز با هم به کار رفته باشند مانند دسر موز در شیر نارگیل.

مدت زمــان طبخ : 15 دقیقه

مناسب برای تعداد : 4 نفر

  • جدول ارزش غـذایی

کالری برای یک نفر: 39 کالری

چربی برای یک نفر: 0.20 گرم

پروتئین برای یک نفر: 0.50 گرم

کربوهیدرات برای یک نفر: 9.50 گرم

  • مواد لازم جهت تهیه دسر موز در شیر نارگیل:

1. موز بزرگ: 4 عدد

2. شیر نارگیل: 350 میلی لیتر

3. شکر دانه ریز: 2 قاشق غذا‌خوری

4. نمک: مقدار کمی

5. عرق بهار نارنج: 1/2 قاشق چای‌خوری

6. نعناع تازه خرد شده: يك قاشق غذاخوری

7. ماش پخته: 2 قاشق غذا خوری

8. شاخه‌ی نعناع : جهت تزیین

  • طرز تهیه دسر موز در شیر نارگیل‌:

1. پوست موز را کنده و گوشت آن را به قطعات کوچک خرد نمایید . آن را همراه شیر نارگیل ، شکر و نمک داخل یک قابلمه بریزید .

2. به آرامی به آن حرارت دهید تا جوش بیاید و به مدت یک دقیقه قل بزند . سپس آن را از روی حرارت بردارید .

3. عرق بهار نارنج را روی مواد بریزید، نعناع را با آن مخلوط نموده و با قاشق به ظرف گود مخصوص پذیرایی منتقل نمایید.

4. در همین فاصله ، ماش‌ها را داخل تابه‌ی چدنی ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا ترد و طلایی گردند . مرتب تابه را تکان دهید. ماش را از تابه خارج نموده و داخل هاون بکوبید .

5. ماش بو داده را بر روی موز‌ها بپاشید و با شاخه‌ی تازه‌ی نعناع تزیین نموده، دسر را گرم یا سرد سرو نمایید .

  • توصیه سرآشپز جهت تهیه دسر موز در شیر نارگیل:

در صورت تمایل، می‌توانید به جای ماش از بادام پرک یا گردو استفاده نمایید .

منبع: آشپزی سریع و آسان