مدت زمــان طبخ : 15 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
- جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر: 39 کالری
چربی برای یک نفر: 0.20 گرم
پروتئین برای یک نفر: 0.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر: 9.50 گرم
- مواد لازم جهت تهیه دسر موز در شیر نارگیل:
1. موز بزرگ: 4 عدد
2. شیر نارگیل: 350 میلی لیتر
3. شکر دانه ریز: 2 قاشق غذاخوری
4. نمک: مقدار کمی
5. عرق بهار نارنج: 1/2 قاشق چایخوری
6. نعناع تازه خرد شده: يك قاشق غذاخوری
7. ماش پخته: 2 قاشق غذا خوری
8. شاخهی نعناع : جهت تزیین
- طرز تهیه دسر موز در شیر نارگیل:
1. پوست موز را کنده و گوشت آن را به قطعات کوچک خرد نمایید . آن را همراه شیر نارگیل ، شکر و نمک داخل یک قابلمه بریزید .
2. به آرامی به آن حرارت دهید تا جوش بیاید و به مدت یک دقیقه قل بزند . سپس آن را از روی حرارت بردارید .
3. عرق بهار نارنج را روی مواد بریزید، نعناع را با آن مخلوط نموده و با قاشق به ظرف گود مخصوص پذیرایی منتقل نمایید.
4. در همین فاصله ، ماشها را داخل تابهی چدنی ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا ترد و طلایی گردند . مرتب تابه را تکان دهید. ماش را از تابه خارج نموده و داخل هاون بکوبید .
5. ماش بو داده را بر روی موزها بپاشید و با شاخهی تازهی نعناع تزیین نموده، دسر را گرم یا سرد سرو نمایید .
- توصیه سرآشپز جهت تهیه دسر موز در شیر نارگیل:
در صورت تمایل، میتوانید به جای ماش از بادام پرک یا گردو استفاده نمایید .
منبع: آشپزی سریع و آسان