در این مطلب به چند نکته در این باره اشاره شده است.
- Bisphenol یا BPA:
به گزارش نیوزویک، این ماده سمی در غذاى کنسرو شده موجود است. کنسرو حاوی پوشش پلاستیک در قسمت داخل است. این پوشش پلاستیکی حاوی BPA ،غذا را در خود تازه نگه میدارد، اما به قیمت تهدید سلامتی شما! این ماده ناراحتیهایی مانند اختلالات عصبی، اختلالات تولید مثل، دیابت نوع 2 و خطر بروزسرطان ،چاقی مفرط و...را به وجود میآورد. این ماده در اقلامی مانند گوجه فرنگی افزایش مییابد و باعث افزایش اسیدیته در محصول و سمی شدن بیشتر آن میشود.
- ارتباط مستقیم بین مصرف گوشت فرآوری شده و بروز سرطان:
طبق مطالعه صندوق جهانی، بین مصرف گوشت کنسرو فرآوری شده و بروز سرطان ارتباط مستقیمی وجود دارد.
- ماده نگهدارنده
غذاهای کنسرو شده حاوی مواد نگه دارنده مختلفی است. یکی از این مواد حشره کش است که بسیار برای سلامتی مضر است.
- نمک
نمک مانع فاسد شدن مواد غذایی میشود و به همین دلیل به میزان زیادی به کنسروها افزوده می شود.نمک در صورت مصرف سلامتی افراد به ویژه کودکان و افراد مسن را تهدید می کند.
- مسمومیت با آلومینیم
آیا میدانستید بستهبندیهای مواد با آلومینیم آلوده است؟ متاسفانه، به علت سبک و مقرون به صرفه بودن آنها، برای بستهبندی شدن محصولات ذکر شده از آن استفاده میشود. تراکم بالای آلومینیم در بدن باعث بروز بیماری از قبیل آلزایمر میشود.
- کیفیت پایین غذا:
محصولاتی که کیفیت بالایی ندارد کنسروی میشود زیرا پس از مدت طولانی نیز میتوان آن را مصرف کرد.اگر مایل به مصرف مواد غذایی تازه با کیفیت بالا هستید از مصرف کنسروها خودداری کنید.