به گزارش مهر، مطالعه محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان میدهد افزایش سطح اُمگا ۳ در خون با کاهش تراکم سینه مرتبط است البته این ارتباط فقط در زنان دارای شاخص توده بدنی (BMI) بالای ۲۹ که نشاندهنده وضعیت چاقی بیش از حد است، مشخص شد.
این اسیدهای چرب به طور معمول در ماهیهای چرب نظیر ماهی تن، غذای دریایی، برخی از مغزیجات و دانه ها یافت میشوند. تاثیرات ضدالتهابی یافت شده در اُمگا۳، مخصوصاً اسید چرب دوسوساهگزانوئیک (DHA)، از نقش حفاظتی در زنان چاق در دوره یائسگی برخوردار است.
زنان دارای وزن عادی در مقایسه با زنان چاق تر دارای میزان التهاب کمتری هستند و از اینرو کمتر از فواید ضدالتهابی اُمگا ۳ بهره میبرند.
«آندره مانی»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «اسیدهای چرب اُمگا ۳ دارای تاثیر ضدالتهابی هستند و به همین دلیل ما معتقد بر تاثیر آنها بر روی زنان چاق هستیم.»
چاقی فاکتور اصلی ابتلا به سرطان سینه در زنان یائسه است و دانشمندان معتقدند افزایش التهاب بروز این بیماری علت اساسی در این گروه از جمعیت است.