- مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی
آرد: 220 گرم
آرد برنج :يك و نيم قاشق سوپخوری
پودر شکر: 60 گرم
پودر بادام: 2 قاشق غذاخوری
کره خرد شده: 180 گرم
شکلات: برای تزئین
دمای فر: 180 درجه سانتیگراد
زمان پخت : 15 دقیقه
- روش تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز
آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسهای الک میکنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز میدهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم میدهیم و یا خمیر را گرد میکنیم
شیرینیها را کف سینی میچینیم و در فر قرار میدهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.
منبع: mamisite.com