همشهری آنلاین: با این بیسکویت‌های بهاری از میهمانان نوروزی خود پذیرایی کنید.

آشنایی با روش تهیه بیسکویت بهاری مغزدار
  • مواد لازم

کره: یک چهارم فنجان

شکر سفید: سه چهارم فنجان

رنده‌ی پوست پرتقال: يك قاشق غذاخوري

عصاره وانیل: نصف قاشق چاي‌خوري

تخم مرغ: 2 عدد

سفیده تخم مرغ: يك عدد

آرد: 2 فنجان

بکیگ پودر: يك و نيم قاشق چاي‌خوري

نمک: يك یک چهارم قاشق چاي‌خوري

شکلات سفید تکه شده: 60 گرم

کشمش: نصف فنجان

بادام پوست گرفته و خرد شده: سه چهارم فنجان

بیسکویت مغزدار

  • طرز تهیه:

کره ، شکر ، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و حجیم شود . تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و هر بار هم بزنید تا کاملا یکدست شود .

آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کرده به مواد مرطوب اضافه کرده و با قاشق چوبی مخلوط نمایید . شکلات ، کشمش و بادام را اضافه کرده مخلوط کنید تا در تمام سطح خمیر به صورت یکدست پراکنده شوند .

روی خمیر را پوشانده و 30 دقیقه یا بیشتر در یخچال بگذارید تا خنک شود و حالت چسبندگی نداشته باشد .

فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .

خمیر کوکی را روی سطح کمی آرد پاشی شده منتقل کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل مستطیلی 30 * 8 سانتی در آورده و با فاصله حداقل 8 سانتی در سینی فر بگذارید و به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بپزید تا کمی طلایی شود سپس از فر در آورده روی توری سیمی بگذارید خنک شود در حدی که دست را نسوزاند و با یک کاتر به شکل مستطیلی‌های 2 سانتی یا مثلثی برش زده 15 دقیقه دیگر در فر طبخ نمایید تا کاملا طلایی شوند .

یا می‌توانید کوکی‌ها را به اندازه گردو گرد کرده کف دست کمی باز کنید تا شکل دیسکی بگیرند و با فاصله در سینی فر بچینید و به مدت 30 - 45 دقیقه در فر بگذارید بپزند .

بعد از پخت اجازه دهید کمی از حرارت بيافتد سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند و در یک ظرف در بسته که هوا به آن نفوذ نکند در یخچال نگهداری نمایید .

منبع: آکاایران

کد خبر 325686

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha