به گزارش همشهري آنلاين به نقل از پايگاه خبري سازمان غذا و دارو، دكتر رسول ديناروند افزود: اگر ما کار نکنیم و به تماشاچی بدل شویم، در قبال سلامت مردم مسئول خواهیم بود و فردا روزی بخاطر فعالیتهایی که میتوانستیم انجام دهیم و فرصت سوزی کردیم، مورد سوال جدی قرار خواهیم گرفت.
او گفت: به عنوان نمونه، اگر قرار است اسید چرب حذف شود و مصرف نمک در جامعه کاهش یابد و مثلا مصرف شکر در نوشابههای گازدار و آبمیوهها و نکتار به حداقل برسد، این سازمان غذا و دارو است که باید ضمن تعریف برنامه، فعالیتهای مرتبط با این حوزه را مدیریت کند.
رييس سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: بر همکاران ما در حوزه غذای سازمان، فرض است که اقدامات لازم را در خصوص پیشگیری ازبیماریهای غیرواگیر،در اولویت برنامههای خود قرار داده و با نیرو های متخصصی که در اختیار دارند و یا تربیت میکنند و همچنین با استفاده از پتانسیل های مناسبی که در معاونتهای غذا و داروی سراسر کشور وجود دارد در یک حرکت تشکیلاتی منسجم از حداقل فرصت باقی مانده، حداکثر بهره را در جهت ارتقاء سلامتی آحاد مردم بکار برند.
ديناروند گفت: بیماریهای غیرواگیر را میتوان با کنترل زیرساختها از جمله تحرک و فعالیت کاهش داد، این ضرورت ایجاد شده تا در سیاستگذاری و برنامه ریزيها ی خود، تمهیدات لازم براي افزایش تحرک افراد جامعه اندیشیده شود تا از بسیاری بیماریهای غیرواگیر جلوگیری شود.