به گزارش خبرنگار مهر، نوشیدن یک لیوان آب هندوانه یا خوردن هندوانه نه تنها موجب پرشدن معده میشود بلکه مواد مغذی از بین رفته را نیز احیاء میکند. اما نباید از خواص تخم هندوانه هم غافل شد چرا که مملو از خواص مغذی است.
تخم هندوانه به کاهش فشار خون کمک میکند. تخمهای هندوانه منبع غنی سیترالین، اسیدآمینه غیرضروری هستند که دارای خاصیت ضدفشار خون است. این اسیدآمینه نه تنها موجب کاهش فشارخون شاهرگی میشود بلکه موجب افزایش آزادشدن اکسیدنیتریک هم میشود و بدین ترتیب به کنترل فشار خون کمک میکند.
این تخمهای هندوانه دارای تاثیر حفاظتی از قلب و تاثیر ضداکسایشی هم هستند و به همین خاطر ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهند. از اینرو به افرادی که در معرض بیماری قلبی-عروقی قرار دارند توصیه می شود مصرف تخم هندوانه را در رژیم غذایی شان قرار دهند.
تخم های هندوانه حاوی اسیدهای چرب مونواشباع نشده، اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و اسیدهای چرب اُمگا-۳ هستند. این چربیها نه تنها به کاهش سطح کلسترول LDL کمک میکنند بلکه در تحت کنترل نگه داشتن کلسترول هم نقش دارند.
از دیگر خواص تخم هندوانه، کمک به درمان عفونت باکتریایی است. تخم هندوانه حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که به عنوان عامل احتمالی ضدمیکروبی عمل میکند و از اینرو به مقابله با عفونت های باکتریای کمک میکند.
همچنین تخم هندوانه دارای ترکیبات ضداکسایشی و ضدالتهابی است که به درمان التهاب مجاری ادراری کمک میکند.