- مواد لازم:
تخم مرغ:۴ عدد
آرد: ۳/۴ پیمانه
شکر:۳/۴پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:۱/۲ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز
خامه فرم گرفته ( روش فرم دادن خامه را در اینجا مشاهده کنید)
- طرز تهیه:
فر رو روی ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید سفیده تخم مرغ رابا همزن با دور تند میزنیم تا کاملا سفید و سفت بشه به حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه .
شکر اسانس - وانیل و زرده تخم مرغها رو خوب با همزن برقی میزنیم تا حجمشون ۲ برابر بشه و رنگش کرمی بشه آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم تا یکدست بشه و به آرامی آرد را داخل مواد مخلوط شده الک میکنیم و به آرامی همه مواد رو مخلوط میکنیم نباید زیاد هم بزنیم همین که آرد قاطی مواد بشه کافیه.
بعد رنگ خوراکی قرمز رو اضافه و مخلوط میکنیم . نصف سفیده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم همزن رو می زاریم کنار نصف دیگهی سفیده رو اضافه میکنیم و با یک لیسک دورانی و آروم مخلوط میکنیم.
کف سینی شیرینیپزی رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و همه جاش رو با برس روغن میمالیم روش.
بعد مایه کیک را توی سینی به سایز ۳۱ در ۳۱ سانتی میریزیم . روش رو با لیسک صاف میکنیم وداخل فر میزاریم به مدت 7-5 دقیقه یا تا وقتی روی اسفنجمون طلایی بشه
بعداز پختن آنرا بیرون میآریم و یک کاغذ روغنی پهن میکنیم و سینی رو برمیگردونیم روی کاغذ روغنی و کاغذ اسفنج را جدا میکنیم و با همون کاغذ رولش میکنیم و و روش یک حوله میاندازیم
میذاریم تا خوب خنک بشه بعد رول رو باز میکنیم توش خامه میزنیم و اگر دوست داشتید یک ردیف از برشهای خرد شده توت فرنگی رو هم میتونید بچینید توش و دوباره رولش میکنیم
بعد بزارید داخل یخچال به مدت 2-1 ساعت تا خودش رو خوب بگیره و بعد برش بزنید .
نوش جان.
http://7ganj.ir