- مواد لازم برای 15 نفر:
بلغور گندم =يك کیلو
اسفناج پاک شده و خرد شده=800 گرم
نخود پخته =300 گرم
پیاز متوسط =3 عدد
روغن =3 تا 4 قاشق سوپخوری
کشک ساییده غلیظ =500 گرم
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه
- طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و سرخ میکنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم.سپس بلغور را با 17 تا 18 لیوان آب (4/5 لیتر آب) با پیاز مخلوط کرده میگذاریم با حرارت ملایم بپزد و به طور مرتب هم میزنیم که ته نگیرد.
بعد اسفناج را به آن اضافه میکنیم.سپس نخود پخته شده را داخل آش میریزیم و میگذاریم آش جا بیفتد.کشک را همراه 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم چند جوش بزند. سپس رویش را نعناع داغ میدهیم.
www.akairan.com