به گزارش ایرنا از رویترز، برای تولید انسولین خوراکی، محققان دوز مناسب هورمون را درون پوششی که نقش محافظتی دارد، قرار دادند و آن را در 180 بیمار آزمایش کردند؛ نتایج نشان داد اگرچه مقدار زیادی از دوز انسولین تا نقطه اثر آن از بین میرود اما هورمون کافی در اختیار بیماران قرار میگیرد.
در این مطالعه، بیمارانی مورد بررسی قرار گرفتند که درمان آنها با متفورمین صورت نمیگرفت و سطح گلوکز آنان به طور مستمر و به ویژه هنگام خواب کنترل میشد؛ داروی خوراکی انسولین در کنترل قندخون این بیماران موثر و بدون هیچ عارضه جانبی گزارش شده است.
یکی دیگر از مزایای انسولین خوراکی جذب سریعتر آن در مقایسه با انسولین تزریقی، توسط کبد است. از طرفی برخی پزشکان معتقدند که گردش انسولین در بدن به همراه گردش خون، میتواند برای بقیه اعضای بدن مضر باشد.
انسولین خوراکی کاملا ایمن و موثر گزارش شده است و در صورت تایید، پیش بینی میشود که بازاری چندین میلیارد دلاری را به دست آورد.
دیابت به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین به وجود میآید. انسولین هورمونی است که توسط لوزالمعده تولید میشود و نقش آن استفاده از قند به عنوان عظیم ترین منبع انرژی بدن است.
دیابت نوع یک که معمولا از دوران کودکی آغاز میشود، بر اثر کمبود تولید انسولین در بدن به وجود میآید و کنترل آن تنها با مدیریت روزانه انسولین میسر است. این نوع از دیابت با دانش کنونی بشر قابل پیشگیری نیست و به بیمار توصیه میشود، اقدامات لازم برای کنترل آن را انجام دهد. علایم این بیماری شامل دفع بیش از حد ادرار، احساس تشنگی و گرسنگی مکرر، کاهش وزن، تغییرات بینایی و خستگی است.