حريرچي هفته گذشته با رد حقوق چندصدميليوني در وزارت بهداشت به انتقادات اخيــر درباره دريافتي پزشــكان پاســخ داده بود. ايرج حريرچي در يادداشتي براي همشهري نوشت:
«تصور و تلقي بنده و بسياري از اقشار جامعه از روزنامه وزين همشهري، تصوري مثبت از نشريهاي معتدل و مدافع حقوق شهروندان از طريق تعامل مثبت است اما نميدانم چرا در بعضي موارد در صفحات و مطالب بهداشتي - درماني آن روزنامه مهم اين روال كلي عملياتي نميشود.
بنده بهمراتب در نشريات مكتوب و در رسانه ملي اعلام كردهام كه اگر دربين گروههاي مختلف سياسي و سليقههاي مختلف مديريتي در مقابله با مشكلات خطير و بزرگ حوزه بهداشت و درمان هماهنگي و همدلي هم داشته باشيم نياز به زمان طولاني و منابع فراوان براي رسيدن به وضعيت مطلوب داريم و اگر اين گروهها و سلايق با هم اختلاف نظرپيدا كنند بسيار بعيد خواهد بود كه توفيقي در حوزه سلامت كسب كنيم.
بهنظر اين حقير سابقه مديريتي وزارت بهداشت و رفاه مملو از وزرا و مسئولان دلسوز و كاربلد بوده است كه در اكثر قريب به اتفاق موارد از درآمدهاي بالاي درماني خود چشمپوشيده و در دورهاي مسئوليت اجرايي را تقبل كردهاند. سابقه مديريتي و روال زندگي شخصي بسياري از اين عزيزان به قدري روشن و درخشان است كه آنها را بينيار از هرگونه تعريفي ميكند. حال براي بنده بسيار جاي سؤال است درحاليكه خبرنگاري از آن نشريه محترم در نشست خبري سخنگوي وزارت بهداشت شركت نكرده است و بنا به گواهي فايل صوتي موجود هيچ كلمهاي دال بر عنوان تحقيق يا درخواست تحقيق از وزراي سابق در كلام بنده موجود نبوده است، چگونه عنوان درخواست تحقيق از وزراي سابق تيتر اصلي ميشود و عكس بزرگان حوزه سلامت و رفاه كشور كنار آن چاپ ميشود و درحاليكه بنده كلا دريافت چندصد ميليوني را تكذيب كردهام با انتخاب تيتر دوم و چينش مطالب و تيترهاي ديگر خداي ناكرده در ذهن خواننده ارتباط چنين موضوعي با بزرگان تداعي ميشود؟
ضمير صحبت بنده بهطور مشخص حداكثر دو، سه نفري بودهاند كه خودشان در ايجاد نظام پرداخت كارانه يا استمرار آن نقش مهمي داشتهاند و اقدام اصلاحي براي اختلاف سطوح درآمدي انجام ندادهاند و هماكنون بهدليل اشكالات نظام كارانه يا اختلاف سطوح درآمدي كه نسبت به گذشته بسيار كمتر شده است، به وزارت بهداشت حمله ميكنند. در خاتمه در همين جا بهطور شفاف اعلام ميكنم كه همه اين عزيزان اعم از منتقد و غيرمنتقد به حداقل پرداختهاي قانوني قانع بودهاند و در دوره تصدي مسئوليت درآمد كمتر و بسيار كمتر از فعاليتهاي قانوني و حلال درماني و غيردرماني قبلي خود داشتهاند.»
- گزارش همشهري به نقل از تسنيم
پاسخ همشهري : گزارش همشهري براساس خبري تنظيم شده كه خبرگزاري تسنيم آن را مخابره كرده است.عين پاراگرافي كه تسنيم مخابره كرده، چنين است: «قائممقام وزارت بهداشت با بيان اينكه تمام پرداختيهاي وزارت بهداشت زيرنظر دستگاههاي نظارتي صورت ميپذيرد، گفت: نظام كارانه از سال 74در حال اجراست و كارشناسان بيايند و تحقيق كنند كه چه كساني از آن سال تاكنون وزراي بهداشت و رفاه بودند و اين افراد در دوران مسئوليت خودشان به هيچ عنوان قدمي براي اصلاح اين مسئله برنداشتند اما امروز همين افرادي كه ساكت بودند يا اقدام نكردند فرار به جلو ميكنند.» اين خبر همچنان روي خروجي تسنيم موجود است و ظاهرا روابط عمومي وزارت بهداشت هيچ اصلاحيهاي براي اين خبرگزاري ارسال نكرده است. سخنگوي وزارت بهداشت در نوشته خود از يكسو ميگويد هيچ كلمهاي دال بر درخواست تحقيق از وزراي سابق در كلام بنده موجود نبوده است و از سوي ديگر مينويسد «ضمير صحبت بنده بهطور مشخص حداكثر دو، سه نفر بودهاند». اگر سخنگوي محترم درباره تحقيق هيچ كلمهاي نگفتهاند پس چگونه طبق نوشته خودشان، ضمير آن صحبت، دو سه نفر بودهاست؟!
- آن 3وزير چه كساني هستند؟
سخنگوي وزارت بهداشت 3وزيري كه به گفته او حمله و فرار به جلو ميكنند را معرفي نكرده است اما بررسي خبرنگار همشهري نشان ميدهد پزشكيان وزير بهداشت اسبق، مصري وزير رفاه اسبق و طريقت منفرد وزير بهداشت سابق در دوره وزارت قاضيزاده هاشمي منتقد سياستهاي او بودهاند.