مهندس نسیم باقری نسامی، گفت: مصرف قندهای ساده مانند شیرینیها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی و بیحالی میشود.
وی در خصوص وعده غذایی سحر نکاتی را متذکر شد و گفت: بهتر است از کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان های سبوسدار، غلات و حبوبات استفاده شود زیرا به تدریج هضم و جذب شده و انرژی مورد نیاز را در طول روز آزاد میکنند.
این کارشناس ارشد تغذیه، ادامه داد: مصرف قندهای ساده مانند شیرینیها و مواد غذایی خیلی شیرین در هنگام سحر موجب افزایش ناگهانی قند خون و هورمون انسولین و به دنبال آن بروز عوارضی مانند سرگیجه، ضعف ناگهانی و بیحالی ( به علت افزایش ناگهانی انسولین و کاهش ناگهانی قندخون) میشود.
وی گفت: بهتر است از مصرف غذاهای سرخ کرده ، پرچرب، پرادویه و شور پرهیز گردد و مصرف میوه افزایش یابد.
باقری افزود: از مصرف چای زیاد و غذای حجیم در وعده سحری و مصرف آب هنگام شروع صرف غذا و یا ما بین آن خودداری شود.