تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۹

همشهری آنلاین: نان سیر پنیر‌دار، یکى از بهترین و قدیمی‌ترین پیش غذاها است که در سراسر جهان سرو می‌شود.

  • مواد لازم براى تهیه نان سیر پنیر‌دار:

يك بسته خمیر پیراشکى، که طبق دستور آماده شده

٣ حبه سیر

يك سوم فنجان پنیر پارمیزان

۴ قاشق غذاخورى جعفرى خرد شده

يك دوم فنجان کره

يك دوم فنجان موزارلا رنده شده

  • طرز تهیه نان سیر پنیر‌دار:

تمام مواد را به جز خمیر و پنیر موزارلا با هم در مخلوط کن مخلوط می‌کنیم.

دماى فر را به ١٨٠ درجه سانتی‌گراد می‌رسانیم،

خمیر را به شکل مستطیل با وردنه باز کرده، مخلوط را روى خمیر می‌مالیم، و پنیر موزارلا را روى آن ریخته،يك سانت از دور خمیر را بدون مواد باقى گذاشته، خمیر را رول کرده، از درازا، وسط خمیر را برش می‌دهیم ، یک سر را به هم متصل نگه داشته، مانند بافت مو،دو طرف خمیر را به هم مي‌پيچانيم.

یک قالب کیک صبحانه را چرب کرده، خمیر را در آن قرار داده، روى آن را پوشانده و یک ساعت کنار گذاشته، سپس روى آن را روغن زیتون مالیده و در فر به مدت ٣٠ تا ٣۵ دقیقه می‌پزیم تا طلایى و برشته شود.

نوش جان و لذت ببرید!

http://foodfa.com