آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: يك ساعت
مواد اولیه: برای 5 نفر
تخممرغ: 5عدد
آرد: 5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: نصف پیمانه
اسفناج: به میزان لازم (از 200گرم تا نیم كیلو)
طرز تهیه:
ابتدا اسفناجها را ریز خرد كنید و با مقداری آب و نمك آبپز كنید و بعد از آن كه آبش كاملا كشیده شد كمی كره یا روغن اضافه كرده و سرخش كنید.
تخم مرغها را داخل کاسهای بشکنید و هم بزنید سپس آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و مایه تخممرغ را داخل قالب بریزید ، اسفناجها را روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا تخممرغها ببندد.
پس از اینکه تخممرغ بسته شد قالب را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل بشقاب سرو نمایید.
نكات:
1)در صورت تمایل مقداری زعفران آبكرده به تخممرغ بیافزایید تا خوشرنگتر شود.
2)میتوانید این رولت را با قارچ هم تهیه كنید.
3)میزان اسفناج بسته به سلیقه شما كم یا زیاد میشود درصورتی كه میخواهید رولت شما بیشتر سفید رنگ باشد میزان اسفناج را كمتر كنید.
http://www.sooran.com
نظر شما