همشهری آنلاین: به گفته محققان، مصرف بادام زمینی از قلب محافظت کرده و ریسک ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصرف روزانه بادام زمینی فواید زیادی برای سلامت دارد که از آن جمله می‌توان به حفظ سلامت قلب تا تامین مواد مغذی فراوان برای بدن و کاهش ریسک بیماری عروق کرونر در جهت کنترل چاقی اشاره کرد.

به گفته محققان، بادام زمینی علاوه بر محتوای چربی مونو اشباع نشده، حاوی سایر مواد مغذی نظیر ویتامین E، فولات، پروتئین و منگنز است که همگی موجب بهبود سلامت قلب می‌شوند.

شماری از مطالعات جدید نشان می‌دهند بادام زمینی غنی از آنتی اکسیدان نیز هست و زنانی که حداقل در هفته ۳۰ گرم بادام زمینی یا کره بادام زمینی می‌خورند ۲۵ درصد کمتر در معرض ریسک ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند.

به گفته کارشناسان تغذیه، می‌توان با مصرف کره بادام زمینی به جای کره یا گنجاندن آن در سالادها و پیش غذاها، مصرف منظم بادام زمینی را حفظ کرد.

همچنین به گفته متخصصان، افرادی که حداقل دو بار در هفته مغزی‌جات آجیلی می‌خورند، کمتر از دیگران دچار اضافه وزن می‌شوند.