به گزارش خبرنگار مهر، به گفته کارشناسان و متخصصین، برگهای سبز منبع مقادیر بالای فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی هستند که میتوانند به کاهش بیماری قلبی، دیابت نوع۲، و برخی سرطانها کمک کنند. در ادامه به برگ سبز ۵ گیاه خوراکی که خواص زیادی دارند اشاره میشود.
۱. بروکلی
برگهای این گیاه سرشار از مواد مغذی، مملو از فواید سلامتی است. مصرف آن همراه با سیر و روغن زیتون، خوراک بسیار ایده آلی است.
۲. تربچه
برگهای تربچه خوشمزه بوده و میتواند خام هم خورده شوند، اما میتوان برای بهرهمندی از طعم آن، همراه با پاستا مصرف شود.
۳. شلغم
برگ شلغم هم از جمله برگهای سرشار از خاصیت است که البته شاید به شکل خام قابل مصرف نباشد. کمی طعم تند دارد و منبع غنی ویتامینهای K، A، و C همراه با فولات، مس، منگنز، فیبر، و کلسیم است.
۴. هویج
برگهای هویج، بافتی با طعم شیرین است. هویج مملو از ویتامینهای A، B۶، و K، فولات، نیاسین، پتاسیم، تیامین (ویتامین B۱) و منگنز است.
۵. چغندر
چغندر طعمی شبیه کلم دارد. برگهای این گیاه سرشار از پروتئین، فسفر، زینک (روی)، آنتی اکسیدان و فیبر است.