صندوق کودکان ملل متحد(یونیسف) با اعلام اين خبر افزود: این مسئله آنها را در معرض خطر آسیبهای روحی و جسمی قرار میدهد.
بنا بر اعلام این صندوق ، نیمی از کودکان شش تا 23 ماهه اغلب از غذای کافی محرومند و کمبود گسترده مواد غذایی و فقدان تنوع آن موجب شده است تا این کودکان از مواد غذایی که برای رشد بدن آنها از جمله استخوان ها و مغز لازم است بی بهره بمانند.
فرانس بگین، مشاور ارشد تغذیه يونيسف در نیویورک در گفتگویی تلفنی با رويترز اعلام کرد : « چگونه میشود در سال 2016 میلادی همچنان شمار زیادی از کودکان از تغذیه کافی برای رشد و سلامت خود محروم باشند ؟ »
یونیسف اعلام کرد بهبود کیفیت و کمیت وعدههای غذایی برای کودکان میتواند سالانه جان 100 هزار کودک را نجات دهد و کاهش هزینه های پزشکی را به دنبال داشته باشد.
فرانس بگین می گوید مواد غذایی سرشار از چربی ، شکر و نمک با ارزش غذایی پایین و فاقد پروتئین در رژیم غذایی کودکان در کشورهای فقیر و ثروتمند به امری متداول تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاري صداوسيما، بررسیها در کشورهای سنگال ، نپال ، تانزانیا و کامبوج نشان داده است شمار زیادی از کودکان در این کشورها از تغذیه سالم برخوردار نیستند و به گفته فرانس بگین شرکتهای تولید مواد غذایی در بسیاری کشورها و والدین کودکان بدون آگاهی از زيانهاي برخی مواد غذایی برای سلامت کودکان اقدام به تهیه این مواد میکنند.