به گزارش خبرگزاری تسنیم, سید جواد علوی درباره خواص گوشت بلدرچین و کبک اظهار داشت: طبیعت گوشت کبک گرم و خشک است و خشکی آن زیادتر از گرمی آن است و بعضی حکما آن را معتدل میدانند.
بهگفته وی گوشت کبک لطیفترین گوشتهاست و سریع الهضم است, غذائیت آن زیاد است، خون زیادی تولید میکند و کباب آن چاقکننده است.
این کارشناس طب سنتی ادامه داد: مصرف زیاد گوشت کبک موجب یبوست میشود، همچنین گوشت کبک برای رفع ناراحتیهای روانی مفید است و موجب تفریح قلب میشود و نیروی جنسی را افزایش میدهد.
وی اضافه کرد: بهتر است گوشت تازه کبک استفاده نشود بلکه یک یا دو روز پس از شکار مصرف شود.
- خواص بلدرچین
علوی افزود: طبیعت بلدرچین گرم و خشک است، غذائیت زیادی دارد و چاق کننده بدن است, نرم کننده پوست بدن بوده و مصرف گوشت آن سبب تقویت و تحریک نیروی جنسی در زنان میشود.
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: پخته بلدرچین بهتر از کباب آن است، همچنین زیادهروی در مصرف آن موجب سردرد میشود. برای اصلاح آن بهتر است همراه ترشی و روغن و کمی شیرینی پخته شود.
علوی یادآور شد: گفته شده است اگر تخم بلدرچین به اطفال داده شود, موجب فصاحت و تسریع سخن گفتن آنان میشود.