داستان استفاده غیرمجاز از خمیرمرغ در فرآورده‌هایی مثل سوسیس و کالباس تمامی ندارند.

 اگرچه هر چند وقت يكبار مسئولان درباره غيرمجاز بودن اين فرآورده سخن می‌گويند اما باز هم شايعاتی درباره استفاده از اين ماده در سوسيس و كالباس شنيده مي‌شود كه خانواده‌ها را نگران كرده است. سخنگوي كميسيون بهداشت درباره شايعات اخير مبني بر اينكه استفاده از خميرمرغ در توليد كالباس و سوسيس، همبرگر و حتي كباب‌كوبيده، مرسوم است گفت: اگرچه ضوابط و استانداردهاي تهيه، فرآوري و پخت موادغذايي را وزارت بهداشت تعيين مي‌كند اما تمامي استانداردهايي كه از سوي سازمان غذا و دارو ابلاغ مي‌شود، مورد تأييد است. محمدنعيم امينی‌فرد افزود: استفاده از خميرمرغ در توليد سوسيس و كالباس غيرقانوني است؛ ضمن اينكه استفاده از گوشت دورريختني در توليد خميرمرغ مورد تأييد نيست.

وي بر لزوم تشدید نظارت سازمان غذا و دارو بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس تاکید کرد و گفت: چنانچه استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های غذایی مانند سوسیس، کالباس و همبرگر از سوی سازمان غذا و دارو محرز شود این دستگاه طبق مقررات و ضوابط باید نسبت به پلمب کارخانه و همچنین برخورد جدی با تولیدکنندگان این محصولات اقدام کند.