به همين منظور 750 بازرس براي ايام تعطيل و ساعات غيرمتعارف و 250تيم براي ايام غيرتعطيل و ساعات اداري بسيج شدهاند.محسن فرهادي افزود: امسال تقريبا تيمهاي بازرسي عملياتي مجهز به دستگاه پورتابل سنجش هستند. به اين ترتيب دستگاههاي سنجش بار ميكروبي، ميتوانند وضعيت سلامت سطوح مختلفي را كه در ارتباط با طبخ غذا هستند بررسي كنند. با دستگاههاي ترمومتر، دماي غذا و برودت دستگاههاي سردكننده كنترل ميشود.
دستگاه TTM روغن و كنترل نمك نيز ميزان مصرف اين 2ماده غذايي را در قناديها، فستفودها و نانواييها مشخص ميكند. همچنين وضعيت مصرف جوششيرين در نانهاي سنتي جزو وظايف نيروهاي بهداشت محيط است. اماكن حساس بين راهي مانند مجتمعهاي پذيرايي، هتلها، متلها و پانسيونها، مكانهاي گردشگري، پمپ بنزينها، نمازخانهها، سرويسهاي بهداشتي، پاركها، شيرينيفروشيها، اغذيهفروشيها و فروشگاههاي محصولات لبني، استخرها و پاركهاي آبي، ايستگاههاي قطار و ترمينالهاي اتوبوسراني و امثال اين نقاط از سوي كارشناسان بهداشت محيط نظارت ميشود. همچنين مردم ميتوانند در تمام طول روز، ايام تعطيل و غيرتعطيل ضمن تماس با شماره تلفن 190، شكايات خود را در زمينه تخلفات بهداشتي گزارش كنند.