به گزارش خبرنگار مهر، کارشناسان تغذیه و رژیم غذایی برای پیشگیری از بروز آلودگیهای غذایی موارد زیر را توصیه میکنند:
- بلافاصله بعد از خروج آب مواد غذایی در یخچال و فریزر، بخصوص گوشت خام، آن را تمیز کنید.
- با استفاده از آب صابون گرم و اسفنج، قفسهها، کشوها و سایر سطوح را پاک کنید. از استفاده از اسپریهای پاک کننده اجتناب کنید. سطوح را با یک دستمال تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید.
- دستگیره درب یخچال را به طور مرتب تمیز کنید.
- مقداری جوش شیرین در یک ظرف کوچک ریخته و داخل یخچال گذارید تا بوی بد آن را جذب کند. این جوش شیرین را هر سه ماه یکبار عوض کنید.
- گرد و غبار جلوی محفظه پایین درب یخچال را تمیز کنید تا عملکرد یخچالتان بهتر باشد.