- مواد اولیه:
آب ۱۵۰ میلیلیتر
شکر ۱۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
کرم فرش (یا خامه ترش ) ۲۵۰ گرم
عصاره وانیل يك قاشق چایخوری
قهوه فوری ۳ قاشق چایخوری
آب داغ ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو جهت تزئین
بیسکويت (لیدی فینگر) ۹۰ گرم
- طرز تهیه:
آب و ۱۱۵ گرم از شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت به جوش آورید تا شکر حل شود.
اجازه دهید شربت خنک شود و آنرا داخل یخچال قرار دهید.
در یک کاسه کرم فرش fraiche یا خامه ترش ، وانیل و پنیر ماسکارپونه را باهم مخلوط کنید.
شربت شکر خنک شده را اضافه و خیلی مختصر هم بزنید.
قهوه را با آب و شکر باقی مانده حل کنید و اجازه دهید خنک شود.
مخلوط کرمی را در یک قالب پلاستیکی به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
۲ ساعت که گذشت قالب را بیرون آورید هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید.
بعد از این زمان در دستور گفته شده است که بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و آنرا بزنید در حدی که فقط غلظت و ثبات پیدا نماید.
من این آیتم رو برای خودم حذف کردم.
به بستنی که باید در فریزر بمونه زمان بیشتری دادم و چند بار آنرا هم زدم تا سفت نشود.
یک قالب را با نایلون بسته بندی بپوشانید
بیسکویتها را دو قسمت کنید.
۱/۳ از ترکیب کرمی آماده شده را دا خل قالب بریزید و آنرا با لیسک پهن نمایید روی آنرا بیسکویت بچینید و قالب را با ترکیب کرمی و بیسکويت پر نمایید.
روی قالب را بپوشانید و آنرا در فریزر قرار دهید.
برای سرو کردن قالب را بیرون آورید.
اجازه دهید بستنی هم دما با محیط شود ( یک زمان کوتاه ).
قالب را روی ظرف مورد نظر برگردانید و نایلون را جدا نمایید.
روی آنرا پودر کاکائو الک کنید و به تکههای دلخواه برش دهید.
sooran.com