دوشنبه 5 مهر 1395 | به روز شده: 12 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
سه شنبه 10 فروردین 1395 - 21:20:00 | کد مطلب: 121901 چاپ

مجله قهوه

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
متخصصان علوم پزشکی می‌گویند که مصرف یک فنجان قهوه همراه با شکر می‌تواند حافظه را فعال کند و میزان دقت و توجه فرد را افزایش دهد.

اگر قهوه و شکر همراه با هم مصرف شوند تاثیر آنها در تقویت عملکرد مغز خیلی بیشتر از زمانی است که به طور جداگانه مورد استفاده قرار بگیرند.

این متخصصان هم ‌اکنون معتقدند که هر یک از این دو خوراکی به نوبه خود تاثیر دیگری را بر روی مغز می‌گذارند به طوری که میزان دقت و کارآیی حافظه را بهبود می‌بخشند.

 این یافته حاصل مطالعه روی 40 داوطلب است که پس از مصرف قهوه و شکر با هم و جدا از هم تحت آزمایش قرار گرفتند.

قهوه، خواص دیگری هم دارد از جمله اینکه محرک بوده و به هضم آسان غذا کمک می‌کند، تب بر است، به بدن نیرو می‌دهد، سردرد را بهبود می‌بخشد، برای برطرف کردن یرقان مفید است، ادرار آور است، در درمان سرفه‌ای که با بلغم همراه باشد موثر است، دردهای عصبی را تسکین می‌دهد، در درمان سیاه سرفه تاثیر دارد. هم چنین ضد عفونی کننده بوده و خاصیت ضد افسردگی هم دارد. قهوه مقاومت ورزشکاران را افزایش می‌دهد و از کرم خوردگی دندان‌ها جلوگیری می‌کند.

روزنامه دیلی میل

در همین زمینه: