به گزارش خبرنگار مهر، یافتهها نشان میدهد افراد حاوی ژن دمانس (زوال عقل) میتوانند احتمال تشکیل تودههای سمی در مغزشان را تا ۸۶ درصد کاهش دهند.
به گفته محققان دانشگاه ملی سنگاپور، هم در چای سبز و هم در چای سیاه، ترکیباتی نظیر کاتچین و تئافلاوین در برگهای چای وجود دارد که دارای خواص ضدالتهابی و ضداکسایشی هستند.
فنگ لی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «این ترکیبات به حفاظت از مغز در مقابل آسیب عروقی و تخریب نورونها کمک میکنند.»
وی در ادامه میافزاید: «دادههای مطالعه ما نشان میدهد یک سبک زندگی ساده و ارزان نظیر نوشیدن یک فنجان چای در روز میتواند ریسک بروز اختلالات عصبی-شناختی را در سنین بالا کاهش دهد.»
این محققان، ۹۵۷ فرد بزرگسال بالای ۵۵ سال را به مدت ۱۲ سال تحت مطالعه قرار دادند و اطلاعات مربوط به سبک زندگی، شرایط پزشکی و فعالیتهای فیزیکیشان را جمع آوری کردند.
شرکت کنندگان هر دو سال یکبار با استفاده از ابزار استاندارد از لحاظ عملکرد شناختی هم مورد بررسی و مطالعه قرار میگرفتند.
گزارش جدید نشان میدهد مصرف بلندمدت چای بدن را مملو از آنتیاکسیدانهای قوی میکند که همین امر موجب تقویت عملکرد شناختی میشود.