سه‌شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: نوشیدن چای سیاه به پیشگیری از آنفلوانزا کمک می‌کند چراکه ترکیب موجود در این نوشیدنی می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.

نوشیدن چای از ابتلا به آنفلوانزا پیشگیری می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا دریافتند یک میکروب خاص موجود در روده با تجزیه ترکیبات طبیعی موسوم به فلاونوئیدها می‌تواند از بروز عفونت‌های شدید آنفلوانزا در موش‌ها پیشگیری کند.

به گفته محققان، این شیوه برای جلوگیری از آسیب شدید ناشی از آنفلوانزا زمانی که فعل و انفعال قبل از عفونت با ویروس آنفلوانزا روی دهد، موثر است.

میکروب‌های حاضر در روده فقط وظیفه هضم غذا را بر عهده ندارند. آنها تاثیرات گسترده‌ای هم بر سیستم ایمنی دارند.

اشلی استید، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «سالهاست که این باور وجود دارد فلاونوئیدها دارای خواص محافظتی هستند که به تنظیم سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کنند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «فلاونوئیدها در رژیم غذایی ما وجود دارند، از این رو پیام مهم مطالعه ما این است که ممکن است فلاونوئیدها با همکاری میکروب‌های روده از ما در مقابل آنفلوانزا و سایر عفونت‌های ویروسی محافظت کنند.»

فلاونوئیدها معمولا در چای سیاه و بلوبری یافت می‌شوند.

کد خبر 379273

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha