محبوبه ابریشمکار دستیار تخصصی طب سنتی، در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس در خصوص تدابیری برای فصل بهار گفت: مزاج فصل بهار معتدل در سردی و گرمی و رطوبت و خشکی است و با همه سنین موافق است.
وي افزود: راههای دفع مواد زاید شامل اسهال، استفراغ و فصد(خارج کردن خون از سیاهرگها) و حجامت است که بر حسب تشخیص خلط غالب توسط متخصص طب سنتی، باید به دفع آن اقدام شود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: یک سری تدابیر کلی برای همه مزاجها وجود دارد که باید در بهار بهکار گرفته شود، که تقلیل و تلطیف غذا (کاهش کمیت و همینطور کیفیت غذا) از جمله این دستورات است؛ باید غذاهایی مانند سوپ و آشهای سبک بدون گوشت و سبزیجاتی مانند کاهو و هویج را جزو این دسته حساب کرد.
وی افزود: همچنین از خوردن غذاهای تولید کننده خون، مانند گوشت تا حد ممکن (البته در کسانی که کم خونی ندارند) پرهیز شود و از مواد شیرینی و طعمهای تلخ و شور تا حد ممکن کمتر استفاده کرد.
منبع: فارس