تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۹

همشهری آنلاین: بوتولیسم، مسمومیت با مواد غذایی است که در اثر آلودگی غذا و در جریان تولید فرآورده‌های غذایی، تهیه و نگهداری آن‌ها ایجاد می‌شود.

دکتر یسنا بهمنش مي‌گويد "بوتوليسم" یکی از کشنده‌ترین مسمومیت‌های غذایی است. این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده اند ایجاد می‌شود.

مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آن‌ها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ‌زدگی مشاهده می‌شود خودداری كنند.همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضا محصولات هنگام خرید دقت كنند و هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده « حتما آن‌ها را به مدت 20 دقیقه» بجوشانند.

علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز می‌شود شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است. در چنين شرايطي، مصرف کننده بايد سریعا به پزشک مراجعه كند.

برچسب‌ها