دکتر یسنا بهمنش ميگويد "بوتوليسم" یکی از کشندهترین مسمومیتهای غذایی است. این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده اند ایجاد میشود.
مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آنها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگزدگی مشاهده میشود خودداری كنند.همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضا محصولات هنگام خرید دقت كنند و هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده « حتما آنها را به مدت 20 دقیقه» بجوشانند.
علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز میشود شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است. در چنين شرايطي، مصرف کننده بايد سریعا به پزشک مراجعه كند.