محققان دانشكده پزشكي دانشگاه بوستون دريافتند شركتكنندگان حاضر در يك مطالعه بلندمدت بعد از پيروي از يك رژيم غذايي كمنمك، با فوايد سلامت روبهرو نبودند. لين مور، سرپرست تيم تحقيق در اينباره ميگويد: «ما دريافتيم رژيم غذايي كمنمك (كم سديم) در طول ۲۰ يا ۳۰ سال بعد هيچ فايدهاي از لحاظ فشارخون يا ريسك ابتلا به بيماري قلبي براي كساني كه از اين رژيم پيروي ميكنند، نداشت.
از سوي ديگر، اين افراد زماني كه مصرف پتاسيم بالايي داشتند از سلامت بهتري نيز بهرهمند بودند. به گفته مور، مصرف بيشتر پتاسيم رابطه قوياي هم با كاهش فشارخون و هم با ريسك كمتر بيماري قلبي دارد.
با اين حال انجمن قلب آمريكا، مصرف بيش از ۲۳۰۰ ميليگرم - در حدود يك قاشق چايخوري- سديم را در روز توصيه نميكند. مواد خوراكي سرشار از پتاسيم نيز شامل سبزيجات برگدار سبز، سيبزميني، لوبيا، كدو، ماست، ماهي قزلآلا، آووكادو، موز و قارچ است.