به گزارش خبرنگار مهر، دکتر متیو پاز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سوئین برن استرالیا، در این باره میگوید: «مصرف شکلات معمولا با بهبود حالات خلق و خو مرتبط است.»
مطالعات نشان میدهد پلی فنولهای موجود در شکلات تلخ میتواند موجب افزایش حس آرامش و رضایتمندی در افراد شود.
پاز نیز عنوان میکند: «مطالعه بالینی ما برای اولین بار به لحاظ علمی تاثیرات مثبت پلی فنولهای کاکائو را بر روی خلق و خو ثابت کرد.»
در این مطالعه ۷۲ زن و مرد سالم در رده سنی ۴۰ تا ۶۵ سال شرکت داشتند و به طورتصادفی نوشیدنی شکلات تلخ همراه با ۵۰۰mg، ۲۵۰mg یا ۰mg پلی فنولهای کاکائو دریافت کردند.
بعد از ۳۰ روز مشخص شد افرادی که نوشیدنی با دوز بالاتر پلی فنول کاکائو خورده بودند در مقایسه با سایرین، احساس آرامش و رضایتمندی بیشتری را گزارش کرده بودند.