به گزارش خبرنگار مهر، چربیهای ترانس که در محصولاتی نظیر چیپس، کلوچهها و مواد خوراکی سرخ شده یاقت میشود، با افزایش ریسک بیماری قبلی ارتباط دارند. در برخی شهرهای آمریکا سیاست کاهش مصرف چربی ترانس در غذاهای رستورانی اجرا شده است.
دکتر اریک برندت، عضو تیم مطالعه از دانشکده پزشکی یل آمریکا، عنوان میکند: «مطالعه ما بر قدرت سیاستگذاری عمومی در راستای تاثیر بر سلامت قلب و عروق جمعیت تاکید دارد. چربیهای ترانس برای سلامت قلب و عروق زیان آور بوده و حذف یا کاهش میزان مصرف آنها میتواند تاثیر قابل توجهی بر کاهش نرخ بروز سکته و حمله قلبی داشته باشد.»
در این مطالعه، محققان دادههای شهرهای مختلف ایالت نیویورک را که دارای محدودیت یا بدون محدودیت مصرف چربیهای ترانس بودند از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳ بررسی کردند.
مطالعه نشان داد در مناطق دارای محدودیت مصرف این نوع چربی ۶ درصد کاهش در نرخ بستری شدن به دلیل حمله قلبی و سکته در طول سه سال مشاهده شد.