به گزارش خبرنگار مهر، در مطالعه مقدماتی محققان اقدامات مبتنی بر یوگا را جایگزین درمان یا مکمل درمان بیماری افسردگی قرار دادند. افسردگی یک اختلال رفتاری شایع است که با ناراحتی مداوم و از دست دادن حس علاقه همراه است.
در این مطالعه، شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند: گروه دوز بالا یا گروه دوز پایین. گروه دوز بالا در هفته در سه جلسه ۹۰ دقیقهای در کلاس یوگا شرکت میکردند و در خانه هم تمارین را انجام میدادند. گروه دوز پایین دو جلسه ۹۰ دقیقهای در هفته به علاوه تمارین خانگی بودند.
محققان مرکز پزشکی دانشگاه بوستون نتیجه گرفتند کلاس های دو بار در هفته در مقایسه با سه بار در هفته در حالی که کمتر بودند اما دارای فواید مشابهی در بهبود خلق و خو بودند.
همچنین محققان دریافتند فایده همزمان یوگا و نفس کشیدن عمیق به اندازه درمان با داروهای ضدافسردگی بود، حال آنکه داروهای افسردگی دارای عوارضی نظیر حالت تهوع و بیخوابی هستند اما یوگا هیچ واکنش ناخوشایندی ندارد.
یوگا دارای سبکهای متفاوتی است اما در این مطالعه از یوگا «آین گار» انجام شد. یوگای آینگار شکلی از یوگا است که تمام مولفههای تناسب فیزیکی را در بر میگیرد و بر تنظیم ساختمانی بدن و راحتی ذهنی تمرکز دارد.