تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۸

همشهری آنلاین: پاستوریزاسیون فرایندی است که در آن شیر و سایر فراورده‌های لبنی حرارت داده می‌شوند تا باکتری‌های مضر در آن‌ها کشته شوند

به این نکات درباره پاستوریزاسیون توجه کنید:

- پاستوریزاسیون ضروری است، زیرا باکتری‌های خطرناکی در شیر خام وجود دارد.

- پاستوریزاسیون بر آلرژی‌ها نسبت به فراورده‌های لبنی تأثیر نمی‌گذارد.

- شیر پاستوریزه نسبت به شیر خام کمتر مغذی نیست.

- حتی اگر شیر پاستوریزه باشد، هرگز نباید آن را برای مدت طولانی بیرون از یخچال نگهداشت.