مهمترین علت سفید شدن موها افزایش سن نیست بلکه نوع تغذیه ما و کمبودھای تغذیهای ھم در سرعت بخشیدن به این روند تاثیر دارند.
به گزارش آوای سلامت به نقل از healthdigezt اگرچه وراثت و افزایش سن، غیر قابل اجتنابند اما مصرف برخی ویتامینها، و مواد معدنی منجر به کاهش سرعت سفید شدن موها میشوند:
- توتھا: یکی از دلایل شھرت توتھا، مقدار زیاد ویتامین ث موجود در آنهاست. وجود این ویتامین برای سلامتی پوست و مو ضروری است. ویتامین ث تولید کلاژن را در بدن افزایش داده و رادیکالھای آزاد مضر را که در پیری زودرس نقش دارند، خنثی میکند. پس خوردن توت، به کاھش روند پیری و حفظ رنگ موھا، کمک میکند.
- سبزیجات برگ سبزدار: این دسته از مواد غذایی، حاوی مقدار زیادی آنتیاکسیدان و فیبر غذایی ھستند. ھمچنین، دارای ویتامین ب هستند که برای تقویت و سلامتی پوست سر، ضروری است. حفظ سلامت پوست سر با کمک شیوهھای طبیعی و بدون مواد شیمیایی، از مھمترین روشھای جلوگیری از بروز مشکلات مو مثل سفید شدن مو است. ویتامین ب ۱۲ موجود در این گروه از مواد غذایی، به تولید ھورمونھایی که در از بین بردن موھای سفید، نقش دارند، کمک میکند.
- ماھی سالمون: ماھی سالمون حاوی اسید چرب امگا ٣، پروتئین و سلنیوم است. یکی از نکات مھم درباره سلنیوم این است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی بوده و از بدن در برابر رادیکالھای آزاد مضر که مسئول بسیاری از بیماریھای خطرناک و نیز پیری زودرس ھستند، محافظت میکند.
- شکلات: شکلات و مخصوصا شکلات نیمه شیرین، دارای ماده معدنی مس است. این ماده معدنی تولید ملانین را افزایش میدھد. ملانین، رنگدانه تیرهای است که به پوست و مو رنگ میدھد.
- بادام: بادام ھم مانند شکلات، حاوی ماده معدنی مس است. در ھر واحد از بادام، ویتامین ای و سایر مواد مغذی است که به سلامت پوست، مو و ناخن، کمک میکنند.