به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، نسترن محمدی ــ رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: میوههایی که بهصورت خشکشده در بازار به فروش میرسد باید در کارخانجات مجهز بهداشتی تهیه و بستهبندی شوند.
وی افزود: میوههای خشکشده حتماً باید در کارخانجات مشمول اخذ پروانههای بهداشتی و در شرایط مناسب و مطابق با ضوابط و قوانین تهیه و بستهبندی شوند.
محمدی اظهار داشت: میوههای خشکشدهای که بهصورت فلهای و بدون هیچ نوع مشخصاتی در بازار به فروش میرسد مورد تأیید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیست و مصرفکنندگان هنگام خرید این نوع محصول حتماً به مشخصات بهداشتی بهروی محصول دقت کنند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: میوهها بعد از خشک شدن در کارخانجات که بر اساس ضوابط بهداشتی و با حضور مسئول فنی صورت میپذیرد هنگام بستهبندی نیز از لحاظ باقیمانده سموم کنترل میشود.