البته میوههای خشک شده برای مصرف در شرایط خاص مانند تغییر فصل یا استفاده در ورزشهایی مانند کوهنوردی که امکان حمل وزن زیاد بار وجود ندارد، سودمند هستند.
اما باید توجه داشت حرارتی که برای خشک کردن میوهها مورد استفاده قرار میگیرد تا حدود زیادی موجب از بین رفتم مواد مغذی در میوه از جمله ویتامین C میشود.
پزشکان توصیه میکنند که در صورت امکان حداقل روزی ۲ فنجان میوه خرد شده متنوع مصرف شود. اما در صورتی که این امکان وجود نداشته باشد، هر نیم فنجان میوه خشک شده، تقریبا با یک فنجان میوه تازه خرد شده برابر است.
برای مثال زردآلوی تازه از ۸۶ درصد آب و ۱۰۴ کالری انرژی تشکیل شده است. اما نیم فنجان زردآلوی خشک شده ۷۶ درصد آب و ۲۱۲ کالری انرژی دارد.
با توجه به افزایش کالری میوههای خشک شده، در صورتی که از رژیم لاغری پیروی میکنید، مصرف زیاد آنها توصیه نمیشود.
پزشکان خاطرنشان میکنند که میوههای خشک باید در کنار میوههای تازه مصرف شوند و به هیچ وجه نمیتوان میوه خشک را جایگزین میوه تازه کرد.