به گزارش خبرنگار مهر، دانشمندان ترکیبی را در روغن زیتون شناسایی کردهاند که ممکن است با کمک به بدن برای ترشح انسولین بیشتر، از ابتلا به دیابت پیشگیری کند و مسیری در راستای شیوههای کم هزینه مقابله با این بیماری ایجاد کند.
محققان دانشگاه ایالتی ویرجینیا آمریکا دریافتهاند که ترکیب اولئوروپین موجود در زیتون به ترشح انسولین بیشتر کمک میکند؛ انسولین مولکول سیگنالده مرکزی بدن است که متابولیسم را کنترل میکند.
ترکیب مشابه مولکول سیگنالده دیگر موسوم به آمیلین را حذف میکند؛ آمیلین مولکولی است که در بیماری دیابت نوع۲ بیش از اندازه تولید میشود و تودههای مضری را تشکیل میدهد. در این دو شیوه متمایز، اولئوروپین به پیشگیری از شروع بیماری کمک میکند.
بن سو، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «این کشف میتواند به بهبود فهم ما از مبنای علمی فواید سلامت محصولات زیتون و توسعه استراتژیهای جدید و کم هزینه مقابله با دیابت نوع۲ و چاقی مرتبط با آن کمک کند.»