به گزارش رویترز، در مطالعه محققان در دانشگاه آریزونا معلوم شده است میزان قند خون ناشتای افراد دیابتی، وقتی شب قبل از مقدار کمی سرکه استفاده کردهاند، در حد طبیعی قرار گرفته است. قند خون این افراد، با آزمایشهای قبلیشان، در شرایط کاملا مشابه، مقایسه شده است.
به گفته این محققان، سرکه میتواند با حفظ مقادیر موردنیاز بدن، سطح قند خون را تا حد طبیعی پایین بیاورد.
البته آنها تأکید کردهاند، فعلا نمیتوان از سرکه بهعنوان درمان جایگزین خانگی دیابت استفاده کرد، ضمن این که بیماران باید مراقب باشند که به بهانه استفاده از این نوع خوراکیهای مؤثر در کنترل میزان قند خون، از رژیم غذاییشان و نیز داروهایی که باید استفاده کنند، غافل نشوند.
نتایج این مطالعه در شماره نوامبر نشریه «مراقبت از دیابت» چاپ شده است.