به گزارش خبرنگار مهر، مطالعه انجام شده بر روی موشها نشان داد موز و آووکادو که سرشار از پتاسیم هستند، موجب کاهش سفت شدگی شریانها، عارضه شایع در بیماری قلبی و کلیوی، میشود.
سفت شدن عروق زمانی روی میدهد که کلسیم در بافت بدن، عروق خونی یا اعضاء تشکیل میشود. تشکیل این کلسیم موجب سخت شدن و اختلال در فرآیندهای عادی بدن میشود.
رژیم غذایی سرشار از پتاسیم هم موجب کاهش خطر سفتی آئورت، فاکتور پرخطر قلبی-عروقی، میشود.
سخت شدن یا سفت شدن عروق را تصلب شریان میگویند. سختی و سفتی عروق بر نحوه عملکرد قلب در پمپاژ خون به سراسر بدن تاثیر میگذارد.
پل سندرز، استاد دانشگاه آلاباما، در این باره میگوید: «ما موشهایي را مورد بررسی قرار دادیم که به خاطر مصرف رژیم غذایی پرچرب در معرض بیماری قلبی قرار داشتند.»
رژیم غذایی این موشها حاوی مقادیر کم، عادی و زیاد پتاسیم هم بود. نتایج آشکار ساخت عروق خونی موشهایي که با رژیم غذایی حاوی پتاسیم کم تغذیه شده بودند، به شکل قابل توجهی سختتر از موشهایي بود که رژیم غذاییشان حاوی میزان پتاسیم بالا بود.