به گزارش خبرنگار مهر، محققان چینی دریافتهاند افرادی که روزانه و به طور مرتب میوههای تازه نظیر سیب و پرتقال مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که به ندرت میوه میخورند یک سوم کمتر در معرض مرگ ناشی از حمله قلبی یا سکته قرار دارند.
دکتر لیمینگ لی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «مصرف میوه برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است.»
به گفته وی، «شرکت کنندگانی که اغلب اوقات میوه میخوردند دارای فشار خون پایینتر و قند خون پایینتر در مقایسه با افرادی بودند که کمتر میوه میخوردند. این فاکتورها از عوامل کاهنده ریسک بروز حملات قلبی و سکته هستند.»
در این مطالعه، لی و همکارانش دادههای بیش از ۵۰۰ هزار فرد در رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال را بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۹ جمع آوری کردند. هیچ یک از این افراد دارای سابقه بیماری قلبی نبودند.
از هر ۵ نفر کمتر از یک نفر روزانه میوه میخوردند. در طول مدت ۷ سال، افرادی که معادل نصف فنجان میوه در روز خورده بودند کمتر دارای ریسک بروز بیماری های قلبی عروقی بودند.
نظر شما