تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۸۶ - ۱۵:۴۵

مصرف عصاره چای سبز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

این گفته محققانی است که در دانشکده داروسازی «ارنست ماریو» در نیوجرسی، روی این عصاره و فواید آن مطالعه می‌کنند.

به گزارش رویترز، این محققان می‌گویند عصاره چای سبز، محتوی مقادیر زیادی از پلی‌فنول است که در چای معمولی (سیاه) هم وجود دارد و خاصیت آن در مبارزه با سرطان پیش از این نیز شناخته شده بود.

اما عصاره به دست آمده در آزمایش‌های این گروه تحقیقاتی، درصد بسیار بالایی از این ماده شفابخش را دارد و می‌توان گفت دستش برای مبارزه با این بیماری پرتر است.

نتایج آنها نشان می‌دهد که مصرف این عصاره توانسته احتمال بروز سرطان را در این موش‌ها به نصف کاهش دهد. 

این محققان عصاره‌ای را که تهیه کرده‌اند، روی موش‌ها آزمایش کرده‌اند و امیدوارند بعد از طی مراحل اولیه، بتوانند آن را روی انسان‌ها هم تکرار کنند و نتایج مفیدی در این باره به دست آورند.

این مطالعه در ششمین کنفرانس پیشگیری از سرطان، وابسته به انجمن تحقیقات سرطان آمریکا، ارائه شده است.

برچسب‌ها