- مواد لازم برای شیرینی پسته و كشمش:
کره 100 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ يك عدد
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
عسل يك قاشق سوپخوری
آرد 125 گرم
جو پرک 125 گرم
پسته تست و خرد کرده 100 گرم
کشمش 100 گرم
- روش تهیه شیرینی پسته و كشمش:
فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزنبرقی هم بزنید تا لطیف و یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.
در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازهی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید.
منبع: بیتوته