امروز کاربرد دیگر این گیاه در تهیه حلوای گل سرخ را برایتان درنظر گرفتهایم. خواص درمانی گل سرخ بر کسی پوشیده نیست و اطبای معروف هم خوردن آن را توصیه کردهاند.
- مواد اولیه:
آرد 900 گرم
روغن جامد 400 گرم
پودر گل سرخ يك لیوان سر خالی
گردو یا بادام پودر شده يك لیوان سر خالی
پودر شکر 3 لیوان و نیم
عسل 100 گرم
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر پسته به میزان لازم
- طرز تهیه حلوای گل سرخ:
گل سرخ را حتما پودر کنید.
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتیمتر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
این حلوا را میتوانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .
sooran.com