زمان آمادهسازی: 5 دقيقه
زمان پخت: 25 دقيقه
تعداد: براي 4 نفر
سطح مهارت: آسان
- مواد لازم
موسیر 2 عدد
ژامبون گوشت دودی 4 ورقه
روغن زیتون مقدار لازم
نخود سبز 500 گرم
عصاره مرغ (یا سبزیجات) 3 فنجان
جعفری تازه یک دسته
خامه ترش 2 قاشق غذاخوری
اطلاعات مواد مغذی
168 کالری
8.2 گرم چربی
9.9 گرم پروتئین
14.5 گرم کربوهیدرات
- طرز تهیه:
برای تهیه این سوپ نخود فرنگی خوشمزه ابتدا موسیرها را پوست بکنید و ریز خرد کنید، سپس ژامبونها را نیز به تکههای کوچک خرد کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی روغن زیتون در ماهیتابه ریخته و ژامبون را سرخ کنید؛ تا زمانی که طلایی و ترد شوند.
موسیرها را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا موسیرها نرم شوند.سپس نخودفرنگیها را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. عصاره مرغ را به ترکیب اضافه کنید و زمانی که مایع به جوش آمد اجازه دهید 5 دقیقه غل بزند.
جعفریها را به ماهیتابه اضافه کنید و سپس با گوشکوب برقی یا مخلوط کن بزنید تا تبدیل به مخلوطی یکدست و صاف بشود( کمی از جعفریها را برای تزئین روی سوپ نگهدارید). به میزان دلخواه نمک و فلفل ( و سایر ادویهها) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ خنک شود.( این سوپ به صورت سرد سرو میشود)
سوپ را در کاسهها بریزید و با خامه ترش و جعفری و روغن زیتون تزئین کنید و با عزیزانتان نوش جان کنید.
https://irancook.ir