همشهری آنلاین: سوپ نخود فرنگی و جعفری با خامه ترش را برای افطاری تهیه کرده و میل کنید.

زمان آماده‌سازی: 5 دقيقه

زمان پخت: 25 دقيقه

تعداد: براي 4 نفر

سطح مهارت: آسان

  • مواد لازم

موسیر 2 عدد

ژامبون گوشت دودی 4 ورقه

روغن زیتون مقدار لازم

نخود سبز 500 گرم

عصاره مرغ (یا سبزی‌جات) 3 فنجان

جعفری تازه یک دسته

خامه ترش 2 قاشق غذاخوری

اطلاعات مواد مغذی

168 کالری

8.2 گرم چربی

9.9 گرم پروتئین

14.5 گرم کربوهیدرات

  • طرز تهیه:

برای تهیه این سوپ نخود فرنگی خوشمزه ابتدا موسیرها را پوست بکنید و ریز خرد کنید، سپس ژامبون‌ها را نیز به تکه‌های کوچک خرد کنید. ماهی‌تابه بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی روغن زیتون در ماهی‌تابه ریخته و ژامبون را سرخ کنید؛ تا زمانی که طلایی و ترد شوند.

موسیرها را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا موسیرها نرم شوند.سپس نخودفرنگی‌ها را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. عصاره مرغ را به ترکیب اضافه کنید و زمانی که مایع به جوش آمد اجازه دهید 5 دقیقه غل بزند.

جعفری‌ها را به ماهی‌تابه اضافه کنید و سپس با گوشکوب برقی یا مخلوط کن بزنید تا تبدیل به مخلوطی یکدست و صاف بشود( کمی از جعفری‌ها را برای تزئین روی سوپ نگهدارید). به میزان دلخواه نمک و فلفل ( و سایر ادویه‌ها) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپ خنک شود.( این سوپ به صورت سرد سرو می‌شود)

سوپ را در کاسه‌ها بریزید و با خامه ترش و جعفری و روغن زیتون تزئین کنید و با عزیزانتان نوش جان کنید.

https://irancook.ir